search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:34
MENU CLOSE

Λευκάδα: Αγωνία για το ζευγάρι που εξαφανίστηκε – Άρχισαν από το πρωί νέες έρευνες

20.10.2022 07:39
lefkada new

Αρχισαν απο νωρίς το πρωί νεες έρευνες για τον εντοπισμό ενός ζευγαριου που εξαφανίστηκε χθες στην περιοχή Αθάνι της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, χθες το μεσημέρι της Τετάρτης δηλώθηκε η εξαφάνιση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, 75 και 72 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο Αθάνι για να αγοράσουν μέλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον παραγωγό, ότι θα παρευρεθούν στο σημείο για την αγορά του μελιού, όμως δεν έφτασαν ποτέ εκεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους συγγενείς τους.

Η οικογένεια μαζί με φίλους και την αστυνομία ψάχνουν το Αθάνι και τις γύρω περιοχές στη Λευκάδα για να τους εντοπίσουν ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να έχουν πέσει σε γκρεμό.

Οι έρευνες σταμάτησαν χθες το βράδυ της Τετάρτης και ξεκίνησαν πάλι σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου και σκάφους του Λιμενικού.

Διαβάστε επίσης

Νέα Φιλαδέλφεια: Καραμπόλα 4 οχημάτων με έναν τραυματία στη λεωφόρο Κηφισού (Video)

Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Οι αστυνομικοί σπιλώνουν την υπόληψη της 19χρονης, τονίζει η δικηγόρος της

Ηράκλειο: 40χρονη γέννησε στο ασθενοφόρο – Δάκρυα συγκίνησης από τη γιατρό και τους διασώστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:34