search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είχα πέσει θύμα κακοποίησης από εκείνον», λέει η 38χρονη δράστρια για το θύμα (Video)

23.10.2022 17:48
Police-EKAB_new

H 38χρονη που έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές ως εκείνη που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της και, προς το παρόν, παραμένει ασύλληπτη αποδέχεται την ενοχή της και έκανε δηλώσεις για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, μίλησε στον Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα άσχημη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν.

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο του Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος του θύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη. «Πρόκειται στοχευμένη και προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη σε βάρος του εντολέα μου, του οποίου η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ήδη δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και περιμένουμε τη σύλληψή της» δήλωσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος του θύματος Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Κληθείσα να σχολιάσει τα όσα εμφανίζεται να ισχυρίζεται η φερόμενη ως δράστιδα περί κακοποιητικής συμπεριφοράς και απειλών σε βάρος της από τον 36χρονο, η. Κ. Σπανάκη ανέφερε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψευδείς και πώς ουδέποτε την aπείλησε ή την κακοποίησε. Πρόσθεσε ακόμη πως ήταν ο εντολές της εκείνος που είχε ζητήσει διαζύγιο επειδή δεν άντεχε την προβληματική και χειριστική συμπεριφορά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:11