search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Ηλίας Μόσιαλος: Τι σχολιάζει για Τζόνσον, Σούνακ και κεντρώους ψηφοφόρους

24.10.2022 00:59
mosialos-new

O Ηλίας Μόσιαλος σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον πως δεν θα είναι υποψήφιος με τους Τόρις.

«Εχτές δήλωσα, στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, ότι αν οι Συντηρητικοί δεν το έχουν χάσει πλήρως θα επιλέξουν τον Σουνάκ. Πριν από λίγο ο Μπόρις δήλωσε ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος. Είναι το μόνο καλό που έχει κάνει από τότε που συμμετέχει στην κεντρική πολιτική σκηνή», αναφέρει ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Δήλωσα επίσης, στο ίδιο δελτίο, ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι μια χώρα με σοβαρούς θεσμούς, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, 28 ΑΕΙ στα πρώτα 200 παγκοσμίως (η Κίνα έχει 11), ισχυρή παρουσία στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της πληροφορικής.

Η χώρα θα ανασυγκροτηθεί και η εκλογή του Σουνάκ θα βάλει φρένο στον κατήφορο. Αλλά χρειάζεται πλέον πολιτική αλλαγή μετά από δώδεκα χρόνια ανεπαρκούς διαχείρισης που άρχισε με την εκλογή του kameron», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας»

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε το σχέδιο Πολιτικής Απόφασης – Απορρίφθηκε τροπολογία της Ομπρέλας για τα 12 ν.μ.

Βρετανία: Ρίσι Σούνακ, Πένι Μόρντοντ και Μπόρις Τζόνσον διεκδικούν την ηγεσία των Τόρις και την πρωθυπουργία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50