search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:14
MENU CLOSE

Το Νetflix «παγώνει» το ντοκιμαντέρ της Meghan και του Harry, μετά τις αντιδράσεις για το «The Crown»

25.10.2022 21:23
MARKL-HARRY

Και ενώ η σειρά του Harry και της Meghan ήταν να κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβρη, έρχεται αναβολή για έναν χρόνο, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το «The Crown».

Συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Netflix και της Archewell Productions (εταιρεία του πρίγκιπα Harry και της Markle), μπαίνει στον πάγο μετά τις έντονες αντιδράσεις για τα όσα προβάλλονται στη νέα σεζόν του «The Crown».

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι και η επιτυχημένη εταιρεία streaming, εδώ και έναν χρόνο ετοίμαζαν μια νέα σειρά, σχετικά με τη ζωή τους στο παλάτι, αλλά και την μέχρι τώρα πορείας τους. Το κοινό ανυπομονούσε για την κυκλοφορία της νέα σειράς, η οποία αναμενόταν για τον Δεκέμβρη του 2022, μέχρι που το Netflix αποφάσισε, μετά τις τελευταίες αντιδράσεις για το «The Crown», να αναβάλει την σειρά της Meghan και του Harry για ακόμη έναν χρόνο.

Να σημειωθεί πως για τα γυρίσματα του «The Crown», το Νetflix δαπανά περίπου 11,5 εκατομμύρια λίρες ανά επεισόδιο. Η νέα σεζόν του όμως, που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρουσιάζει τα χρόνια από το 1991 έως το 1997 και περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη συνέντευξη της Diana στο Panorama το 1995. Μεταξύ άλλων, απεικονίζει τον βασιλιά Κάρολο, ως έναν ανερχόμενο βασιλιά, ο οποίος ήθελε με βια να εκθρονίσει την μητέρα του, ενώ παρουσιάζεται και το διαζύγιο του Κάρολου με την Diana, η σχέση με την Camilla και στην συνέχεια ο θάνατος της πριγκίπισσας.

Οι αντιδράσεις από βασιλικούς για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι βασιλικοί χαρακτήρες, είναι έντονες, ενώ γενικά υπάρχει δυσαρέσκεια, σχετικά με ανακρίβειες και διαστρέβλωση των γεγονότων. Το Netflix παίρνοντας θέση στα γεγονότα και τις αντιδράσεις, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Η σειρά δεν αφορούσε ποτέ τον εντυπωσιασμό, αλλά ήταν επίσης πάντα ένα δράμα. Τα πρώτα χρόνια φαινόταν ότι όλοι ήταν χαρούμενοι να το ανέχονται».

Τέλος να σημειωθεί πως Meghan και Harry είχαν έρθει επίσης σε διαφωνία με τους παραγωγούς, όταν τους είχαν προτείνει την σειρά με εκτεταμένη επεξεργασία.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα επιφυλάσσει στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη

Τηλεθέαση: Σκληρή σύγκρουση της μυθοπλασίας ανάμεσα σε «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς»

Μαύρο Ρόδο: Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ φέρνει απρόσμενες εξελίξεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12