search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:07
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: «Δεν μίσησα ποτέ κάτι περισσότερο από τον Αδύναμο Κρίκο» (Video)

26.10.2022 12:01
elena akrita new

«Είστε ο πιο Αδύναμος Κρίκος. Λυπάμαι πολύ». Αυτή η ατάκα συνόδευε για χρόνια την Έλενα Ακρίτα. Ηταν η εποχή (από το 2001 έως το 2003) που παρουσίαζε το γνωστό τηλεπαιχνίδι στο Mega.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θυμάται με τον χειρότερο τρόπο αυτή την περίοδο μιλώντας σε Podcast του news247.gr     

«Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου. Μου το πρότειναν από το MEGA και το βρήκα διασκεδαστικό. Τους είχε κοστίσει μία περιουσία γιατί τα δικαιώματα τα αγόρασαν από το BBC. Τα δικαιώματα, όμως, συνοδεύονταν από πολύ αυστηρούς όρους. Έπρεπε να φοράμε όλοι οι παρουσιαστές του Κρίκου πάντα μαύρα. Έπρεπε να μη γελάμε ποτέ και με τίποτα» θυμάται η Έλενα Ακρίτα και συμπληρώνει:

«Έπρεπε να είμαστε στρυφνοί. Έπρεπε να είμαστε είρωνες και σαρκαστικοί απέναντι στον καημένο τον παίκτη που στεκόταν απέναντί μου. Αυτά ήταν στα συμβόλαια. Μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία, που εμένα όμως μου έκανε κακό από πολλές απόψεις.

Στην αρχή βρήκα διασκεδαστικό να υποδυθώ έναν κόντρα ρόλο, όμως λίγο αργότερα, αυτό το προσωπείο με τσάκισε. Δεν το άντεχα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την εικόνα που, με τα μάτια του σήμερα, θεωρώ ξεκάθαρα κακοποιητική», για να προσθέσει:

«Είναι μία εκπομπή που χλευάζει και εξευτελίζει παίκτες, που τους διασύρει σε όλη την Ελλάδα επειδή έκαναν ένα ανθρώπινοι λαθάκι ή απάντησαν εσφαλμένα σε μία ερώτηση που ούτε εγώ την ήξερα να την απαντήσω.

Τι άλλο είναι, λοιπόν, μία εκπομπή όπου μία ξερόλα παρουσιάστρια , εξοικειωμένη με τα φώτα και τις κάμερες, διαπόμπευε ψαρωμένους ανθρώπους που πρώτη φορά πατούσαν τα πόδια τους σε τηλεοπτικό πλατό και τους ρεζίλευε σε όλη την επικράτεια.

Ήταν τέτοια η απέχθειά μου για τον ρόλο, που ύστερα από τις πρώτες εβδομάδες μετά βίας έσερνα τα βήματά μου μέχρι το στούντιο. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τους παίκτες να σε κοιτάζουν γεμάτοι αγωνία κι εσύ να κάνεις τον καμπόσο με ξένα κόλλυβα;

Να έχεις δηλαδή μπροστά σου όλες τις απαντήσεις και να πουλάς φούμαρα; Ήμουν σε απόγνωση».

Σημειώνεται ότι το τηλεπαιχνίδι επανήλθε ξανά την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Την σεζόν 2022-2023 προβάλλεται από την ΕΡΤ1. Είναι η ελληνική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού “The Weakest Link”.

Τη θέση του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Τάσος Τρύφωνος.

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Spoiler: Ο Κώστας δολοφονείται στη φυλακή (Video)

Υποδυόταν τον νεκρό στο TikTok και κατάφερε να πάρει ρόλο σε σειρά! (Videos)

ΕΡΤ: Έρχεται νέο τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Καραμίχο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20