search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Θέμης Αδαμαντίδης: Η αναφορά στη Βαρβάρα Κίρκη και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει (Video)

28.10.2022 15:53
themis-adamantidis-new (2)

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό όπου ήταν καλεσμένος.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ ερωτηθείς για τα περιστατικά που συνέβησαν με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, αλλά και το βίντεο που κυκλοφόρησε αρνήθηκε να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση.

«Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη, πρόλαβα να της πω αυτά που ήθελα. Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος της μητέρας μου. Μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή ήμασταν μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα.

Πολλές φορές είχαν αποκαλέσει τη μητέρα μου “Λάζαρο”. Πήγαινε να “φύγει” και ξαναγύριζε. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς. Δύο από τα αγόρια μου έχουν πολύ καλή φωνή. Το όνομα Αδαμαντίδης το άλλαξε ο πατέρας μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Για τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμασταν μαζί. Ήταν κακή στιγμή όλο αυτό που συνέβη».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν είναι ο ίδιος αυτός που φαίνεται στο περιβόητο βίντεο να χτυπάει τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Να σου πω, εδώ Γιώργο μου έχουμε εισχωρήσει σε ένα θέμα το οποίο έχουμε απευθυνθεί κάπου άλλού γι’ αυτό το ζήτημα και δεν θέλω να απαντήσω. Ούτε για δικαστήρια θέλω να μιλήσω».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βεργκάρα: Οι καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει στο Halloween (Photos)

Γρηγόρης Βαλτινός: «Δεν θα δεχόμουν ποτέ κάποιος να δουλέψει μαζί μου χωρίς χρήματα» (Video)

Ο Αργυρός έπαιξε μπάλα σε πλατεία με τον μίνι… «Μάνταλο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50