search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Η… απτόητη Μιλένα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2253
27/10/2022
30.10.2022 07:50
Milena Apostolaki_new

Φουλάρει τις μηχανές της η Μιλένα Αποστολάκη για την υποψηφιότητά της στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που αποχώρησε πριν από περίπου 10 χρόνια με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, θέλει να κάνει δυναμικό comeback για την εκλογή της. Όπως έχουμε γράψει, έχει ήδη ετοιμάσει το γραφείο της, βλέπει κόσμο, πηγαίνει σε κομματικές συγκεντρώσεις. Γενικώς είναι πολύ δραστήρια.

Το καλό με την Αποστολάκη είναι ότι δεν πτοείται από τα «άκυρα» που τρώει από μερικούς φίλους του κόμματος. Δηλαδή, όπως μας έλεγαν, υπήρξαν μέλη που αρνήθηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειές της εξαπολύοντάς της κριτική για το ότι μέχρι πρότινος απουσίαζε από τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος, ενώ άφηνε να εννοηθεί – μέσα από την αρθρογραφία της – ότι είναι κοντά στις θέσεις του Μητσοτάκη.

Η ίδια πάντως, απτόητη, ακούει και τα καλά και τα κακά. Στον Βόρειο Τομέα θα συγκρουστεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Παναγιώτη Βλάχο, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Παρμένοι με τα ΜΜΕ είναι στο ΠΑΣΟΚ

Ένα ωραίο δωράκι στην αντιπολίτευση

Η «σκληρή» εισαγγελέας, οι περίεργες απόψεις και οι… αγκαλίτσες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34