search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:34
MENU CLOSE

Βασίλης Μπισμπίκης και Ηλιάνα Μαυρομάτη α λά… Sons of Anarchy (Photo)

01.11.2022 21:29
bisbikis_new

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναρτά συχνά στα social media φωτογραφίες από τη σειρά που πρωταγωνιστεί, «Αυτή η νύχτα μένει».

Το Instagram, που ο ηθοποιός χρησιμοποιεί περισσότερο για να επικοινωνεί με τος διαδικτυακούς φίλους του, είναι γεμάτο από στιγμιότυπα που αφορούν τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, ενώ πολλές φορές προσεγγίζει τη δουλειά του με χιούμορ. Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.

Μέσα από Instagram Story, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση με εκείνον στον ρόλο του Στρατή και τη συμπρωταγωνίστριά του, Ηλιάνα Μαυρομάτη, στον ρόλο της Ζέτας.

Απ’ ό,τι  φαίνεται, η φωτογραφία τους στη μηχανή, από μία σκηνή της σειράς, έχει γίνει viral και κάποιους από τους ακολούθους του, έβαλε λίγη παραπάνω φαντασία για να εισάγει τους ήρωες της ελληνικής σειράς, στο κατεξοχήν για μηχανόβιους τηλεοπτικό πρότζεκτ. Αυτό δεν είναι άλλο από το «Sons of Anarchy», σειρά του 2008 που μέχρι και σήμερα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες.

Με ένα απλό photoshop, ο «Στρατής» και η «Ζέτα» έγιναν μέλη της δημοφιλέστερης παρέας μοτοσικλετιστών, με τον Τσάρλι Χάναμ πρωταγωνιστή.

Διαβάστε επίσης:

Τραγουδίστρια παντρεύτηκε φάντασμα αλλά δυσκολεύτηκε να βρει εκκλησία για το μυστήριο

O ηθοποιός που αρνήθηκε τον ρόλο του Μάνθου στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» – «Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο»

Ύμνοι του 50 Cent για την Ελλάδα – Διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06