search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:23
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο» – Το «Maestro» και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα (video)

03.11.2022 14:09
papakaliatis0311_new
credit: Instagram/@christopherpapakaliatis

Για τη νέα του τηλεοπτική μίνι σειρά «Maestro», αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, μίλησε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το “Maestro” ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο “σκληρά”. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές “ωμά”», δήλωσε, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τη Δανάη Μπάρκα.

Αναφερόμενος στο δεύτερο επεισόδιο και την επίμαχη βίαιη σκηνή που αποτυπώνει ξεκάθαρα το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, τόνισε πως του ήταν πολύ δύσκολο, καθώς δεν είχε ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. «Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του δεύτερου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάνοντας μία ανασκόπηση στο παρελθόν, θυμήθηκε πως από πολύ μικρός άρχισε να γράφει ιστορίες και να υποδύεται όλους τους ρόλους, αλλά και να λέει ψέμματα άνευ λόγου. «Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά», προσθέτει.

Αναφορικά με τα πρώτα του βήματα, είπε: «Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ “Η ζωή μας μια βόλτα” με πολλές διαφορετικές εκδοχές, μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν ένα διαβατήριο για εκείνον ώστε να κάνει όλα όσα ήθελε. «Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους “Απαράδεκτους” και το είδα με δύο κολλητούς μου… Πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή» λέει.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» είχε ζητήσει από τον Λάκη Λαζόπουλο να μασάει τσίχλα για να μην έχει άγχος και ένα περιοδικό να διαβάζει τις ατάκες του.

Μιλώντας για την πρώτη του ταινία, με τίτλο «Αν», εξήγησε πως «μου βγήκε εύκολα γιατί ήταν η πιο προσωπική μου δουλειά». «Ουσιαστικά ήταν όλες οι αγωνίες ενός άντρα μεταξύ 35 και 40 ετών» συμπληρώνει.

Στην ερώτηση εάν έχει μετανιώσει κάτι απάντησε αρνητικά, γιατί πάντοτε έκανε αυτό που «γούσταρε». «Δεν με απασχολούν τα νούμερα, αλλά με αφορά τι θα πει ο κόσμος», σημειώνει.

Επίσης, δήλωσε άνθρωπος του έρωτα αν και έχει καταλάβει πως η αγάπη διαρκεί. «Δεν θέλω καθόλου την καψούρα που είσαι στα πατώματα», συμπλήρωσε.

«Το “Από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Maestro”. O πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών», αποκάλυψε σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Αλεξανδρής: Τα μπουζούκια στη Γερμανία ήταν πιο άγρια – Πρώτη φορά είδα πολλά πιστόλια στα τραπέζια (video)

Μάικλ Ντάγκλας: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του που απογοήτευσε τους θαυμαστές του (Video)

Τσαλίκης για Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Καλύτερα να τους πει κάποιος “μη μιλάτε” – Όλες τις φορές έχουν πει βλακείες» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06