search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:12
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Eva: Η απάντηση Αρναούτογλου στις αιχμές περί «τρομοκρατίας» (Video)

07.11.2022 10:59
sakis_arnaoutoglou_new

Απάντηση σε όσους αφήνουν «κατηγορούν» ότι οι μετεωρολόγοι «τρομοκράτησαν» χωρίς κανέναν λόγο τους πολίτες για την κακοκαιρία Eva, θέλησε να δώσει ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Φίλες και φίλοι! Κάποιοι στα μηνύματα τους υπονοούν ότι τους τρομοκράτησα καιρικά μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 και από τη σελίδα μου στο facebook όσον αφορά στον καιρό του Σαβ/κύριακου.

Εσείς που τα γράφετε όλα αυτά μπορείτε σας παρακαλώ να μου δείξετε τα σημεία στα οποία τρομοκρατηθήκατε από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ή από εδώ έτσι ώστε να τα δούμε όλοι? ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η εξήγηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Την ίδια ώρα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, από την πλευρά του, στο δελτίο ειδήσεων του Open εξήγησε γιατί η κακοκαιρία Eva δεν ήταν τελικά τόσο «άγρια».

«Έδωσε μεγάλο όγκο νερού ιδιαίτερα προς την κεντρική και νότια Ιταλία και όταν έφτασε εδώ, το είχαμε χωρίσει σε τρία στάδια. Το πρώτο πέρασε κανονικά μέσα στη νύχτα και τα ξημερώματα έφτασε η καταιγίδα και στην Αττική. Το δεύτερο στάδιο όμως εμφάνισε καθυστέρηση σε ό,τι αφορά τη μετατόπισή του. Αυτό έδωσε μια ευκαιρία στον ψυχρότερο αέρα να καλύψει μεγαλύτερα στρώματα μέσα στην ατμόσφαιρα και έτσι η δεύτερη φάση έφτασε πιο ήπια και πιο αποδιοργανωμένη σε ό,τι αφορά μεγάλο τμήμα κυρίως στον ηπειρωτικό κορμό», εξήγησε ο μετεωρολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη

Νίκαια: Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» – Προσπάθησε να βιάσει 20χρονη, τη χτύπησε με γροθιές (Video)

Κίνηση τώρα: Γνώριμο σκηνικό στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:12