search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Νίκαια: Η μαρτυρία της κοπέλας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 40χρονο: «Με χτύπησε αλύπητα στο κεφάλι»

07.11.2022 17:30
viasmos_kopela3

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης κοπέλας στη Νίκαια που τα ξημερώματα του Σαββάτου δέχθηκε την επίθεση ενός άνδρα λίγα μέτρα από το σπίτι της, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά σώθηκε, καθώς κατάφερε να παλέψει μαζί του και να του αντισταθεί.


«Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή κι αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος. Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ» λέει μιλώντας στο protothema.gr.

«Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή. Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα “βοήθεια” όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρησμένα», συνεχίζει.

Όπως ανέφερε η 20χρονη κοπέλα, τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του δράστη είναι εμφανή, καθώς σχεδόν την παραμόρφωσε. «Έτρεξα από πίσω του για μερικά μέτρα, αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια για να αποφύγω τα χειρότερα. Ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες, δεν άντεχα άλλο, ήμουν χτυπημένη στο πρόσωπο. Ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέλαβαν. Με έχει χτυπήσει στο κεφάλι, κυρίως. Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί, το μάτι μου και το αυτί μου έχουν μετατοπιστεί από τη θέση τους. Φοράω επίδεσμο, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του».

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

«Εάν τον είχα μπροστά μου δεν θα του έλεγα τίποτα, ούτε ντροπή σου. Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να επιστρέψει στη φυλακή, για να μην πάθουν το ίδιο και τα άλλα κορίτσια της γειτονιάς.

»Αυτό που θα ήθελα να πω στις κοπέλες είναι να μη φοβούνται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά, να αντιστέκονται και να καταγγείλουν περιστατικά βίας στην Ελληνική Αστυνομία ώστε αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρούνται παραδειγματικά και να σκέφτονται δύο φορές πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη» καταλήγει η 20χρονη, θύμα του 40χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος, καταγόμενος από την Αλβανία, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας Δίας και αναγνωρίστηκε από την 20χρονη που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα. Σημειώνεται ότι πριν τη σύλληψή του είχαν προηγηθεί άλλες δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες που υπέβαλαν τις καταγγελίες, τους έδειξαν τον 40χρονο, αλλά καμία από τις δύο δεν τον αναγνώρισε μετά βεβαιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Ελεύθεροι οι πέντε Ρομά για την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς – Αναβλήθηκε για τις 22/11 η δίκη (video)

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος προπονητής – Νέα προθεσμία πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό μαθητή από συμμαθητές του σε κολέγιο






google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:47