search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Ζαχάρω: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Σκοτώθηκε όπως η κόρη και ο εγγονός του

12.11.2022 23:51
troxaio_dystyxima

Με τον ίδιο τρόπο που «έφυγε» από τη ζωή ο 22χρονος εγγονός του και η κόρη του έχασε τη ζωή του ο 91χρονος που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ζαχάρως, στην Ηλεία.

Ο υπερήλικας, που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηροχώρι Ζαχάρως, όπου και διατηρούσε καφενείο, είχε βιώσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που «τσάκισε» την οικογένεια.

Τον Ιούνιο που πέρασε ο 22χρονος εγγονός του, ο οποίος εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο στο κέντρο της Ζαχάρως. Κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά από 21 ημέρες νοσηλείας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο 91χρονος έχασε και τον δεύτερο εγγονό του- η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στο Ζευγολατιό- καθώς κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ιτέα: Έπεσαν μαχαιρώματα σε πάρτι – Στο νοσοκομείο δύο μαθητές της Γ’ Λυκείου

Νέα Σμύρνη: Με την κατακραυγή για τον ηλικιακό ρατσισμό, η καφετέρια κάνει «πάρτι» με δικό της Dj για ηλικιωμένους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15