search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: Η συγκινητική ιστορία με τον Στέλιο Καζαντζίδη και το «Αυτή η Νύχτα Μένει» (Video)

13.11.2022 16:29
kraounakis new

Μία άγνωστη και συγκινητική ιστορία από τις τελευταίες στιγμές του Στέλιου Καζαντζίδη αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

Μιλώντας στην εκπομπή Ναταλίας Γερμανού, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στο soundtrack της επιτυχημένη σειράς του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει».

«Έχω χαρεί που έχει ζωή αυτό το τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή μας. Το χρωστάω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο αναμφισβήτητα. Αν δεν ήταν η ταινία του Νίκου, δεν θα ‘ταν το τραγούδι. Αν δεν ήταν ο Καζαντζίδης, δεν θα ‘ταν το τραγούδι, γιατί υπάρχει το πρώτο τραγούδι του Καζαντζίδη», είπε αρχικά, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

»Όταν γυρίζαμε την ταινία με τον Παναγιωτόπουλο, είπα: “Καλά, δεν θα πάρει κανένας άδεια από τον Καζαντζίδη;”. Ζούσε ακόμα. Τον πετύχαμε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό αυτός ο τεράστιος Έλληνας τραγουδιστής», συνέχισε.

«Μίλησα με τη γυναίκα του, τη Βάσω, και τότε πήρε μια υπογραφή ότι μου δίνει την άδεια. Είχαμε δώσει μια υπόσχεση ότι θα το τραγουδήσει, αν βγει από το νοσοκομείο. Δε βγήκε. Το τραγούδι έκανε την καριέρα με την ταινία και τη φωνή της Παπίου», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας: «Μου έριξαν λάσπη στην υπόθεση του Κολωνού» (Video)

Άννα Κυριακού: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της στην Μίνα Αδαμάκη

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Όποια λέει “εμένα ο άντρας μου δεν με απάτησε ποτέ” είναι ηλίθια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:12