search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι» (Video)

14.11.2022 10:19
eleytheria-arvanitaki-new

Για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα reality shows καθώς και για τις προοπτικές που έχουν μετά από αυτά μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, η ερμηνεύτρια επισήμανε ότι είναι σπάνιο ένας τραγουδιστής που βγαίνει από τέτοιου είδους σόου, να κάνει μεγάλη καριέρα.

«Έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί. Μπορεί και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να φτιάξει μια μικρή ομάδα μουσικών και να αρχίσει να παίζει σε κλαμπάκια ώστε σιγά σιγά να φτιάξει ένα ρεπερτόριο όπως και έχει συμβεί στη νεότερη γενιά. Πραγματικά όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο δύσκολη εποχή που δεν ξέρω αν θα είχα και δίκιο» είπε και πρόσθεσε:

«Στα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα. Δηλαδή και ότι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μια τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά. Θέλω να πω ότι είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

Διαβάστε επίσης:

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Ελένη Φουρέιρα (photo)

Κλαρίς Άλβες: Για μπάνιο στη θάλασσα η σύζυγος του Μαρσέλο – «Ποιος στη χάρη μου» (Photos)

Μπακοδήμου σε Γερμανού: «Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ και σε θαυμάζω και σε ζηλεύω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48