search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:00
MENU CLOSE

Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα για τον θάνατο της μοναχοκόρης της

15.11.2022 09:49
aimilia-ipsilanti-new

Τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της βιώνει η Αιμιλία Υψηλάντη, θρηνώντας για τον χαμό της μοναχοκόρης της. Η Μαρίνα Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, ενώ η κηδεία της έγινε χθες στην Ακράτα.

Η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του θεάτρου Αργώ- Αιμιλία Υψηλάντη, Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξής ανακοίνωση.

«Το θέατρο Αργώ πενθεί. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη. Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά καθώς και οι παραστάσεις της “Κυρίας Κλάιν”».

Το μήνυμα της Αιμιλίας Υψηλάντη

«Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας .Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό ατύχημα για τον παρουσιαστή Jay Leno – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Μαρία Σολωμού: «Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω – Συγχωρώ την απιστία» (Video)

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ό,τι με φοβίζει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω – Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:00