search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:36
MENU CLOSE

Έρχονται τα… χριστουγεννιάτικα ραδιόφωνα

15.11.2022 08:53
christmas new

Galaxy 92 και Easy 972 ετοιμάζονται για τις γιορτές. Τα δύο ραδιόφωνα προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία θα μεταδίδουν όλοκληρο το 24ωρο.

Ειιδικότερα ο Galaxy 92-Christmas Edition επιστρέφει πιο γιορτινός από ποτέ, όπως λέει! Από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, μας προσφέρει ξανά τη μουσική ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε να μας συνοδεύει στην πορεία προς τις γιορτές.

H γοητεία της jazz, η λάμψη των μιούζικαλ, τα κλασικά soundtrack, αγαπημένοι καλλιτέχνες του χθες και του σήμερα και επιλεγμένες εκτελέσεις από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έρχονται και πάλι στην πιο γιορτινή συχνότητα της πόλης!

Οσο για τον Easy 972 για 10 χρόνια μετράει αντίστροφα για την πιο ωραία εποχή του χρόνου. Στολίζει με τους ακροατές του το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανοίγει μαζί τα δώρα του ‘Αι Βασίλη, κλπ.

«Συντονιστείτε καθημερινά στον χριστουγεννιάτικο σταθμό της πόλης και πάρτε ιδέες για το πώς μπορειτε να περάσουμε την περίοδο των γιορτών, παρέα με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους αγαπημένους μας παραγωγούς!» λέει ο σταθμός που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει το χριστουγεννιάτικο του πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης: Συνέντευξη την Τρίτη στο Mega

Τηλεθέαση: Σαρωτική η μυθοπλασία του Mega

Χάρισον Φορντ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς 1923 που πρωταγωνιστεί μαζί με την Έλεν Μίρεν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:35