search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 04:06
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα δείτε ανατροπές στην υπόθεση, αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας – Γιατί μιλάει για «ξεφτιλίκι της Δικαιοσύνης»(Video)

15.11.2022 19:39
Pispirigkou654- new

Χείμαρρος κατά πάντων ο συνήγορος της προφυλακισμένης στον Κορυδαλλό Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για ξεφτιλίκια στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφερόμενος στα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, του Πέτρου Κουσουλού, της εφημερίδας “Μπαμ” και του τηλεοπτικού σταθμού “Star” που έγιναν δεκτά από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

«Σήμερα βγήκε η απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Αθηνών με την οποία απαγορεύεται να πειράζει κάποιος το τεκμήριο αθωότητας, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται έγγραφα της δικογραφίας, απαγορεύεται να βγαίνουν φωτογραφίες, να αναφέρονται ονόματα και εδώ το έχετε ξεφτιλίσει, έχει υποκαταστήσει τα δικαστήρια, είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα. Έχουν φτάσει στο σημείο οι τρεις τακτικοί δικαστές να το καταδικάζουν, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και συμπλήρωσε: «Στην υπόθεση θα δείτε ανατροπές. Αυτό το κωμικό κατασκεύασμα των Καρακούκη και Καλόγρηα οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι το έχουν καταξεφτιλίσει και το έχουν καταρρακώσει. Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές αυτοδιορίστηκαν, το έχετε ξανακούσει αυτό; Επέλεξαν για να γνωμοδοτήσει μια ειδική, σπάνια παιδική ασθένεια έναν καρδιολόγο φίλο τους.

«Επέλεξαν έναν άλλον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, παθολογοανατόμο, που εφάρμοσε μια μέθοδο η οποία δεν υπάρχει ποτέ πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια ουσία να χρησιμοποιείται σε καμία παθολογοανατομική εξέταση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι θα υπάρξουν αναντροπές στην πολύκροτη υπόθεση: «Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης δε θα το επιτρέψω ποτέ. Θα έχουμε εκπλήξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα, μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση είναι. Πήγαν να καταστρέψουν επιστήμονες που κάθε μέρα κάνουν νεκροψία και νεκροτομή με μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση που είναι δυστυχώς αντιγραφή του πορίσματος της αστυνομίας, έφτιαξαν ένα σενάριο».

Ο κ. Κούγιας επισήμανε: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι μια υπόθεση πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης μέχρι τώρα με ανθρώπους που εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την παρέμβαση Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης, την ανεπίτρεπτη παρέμβαση. Τέτοια προκατασκευασμένη δίωξη σε γυναίκα δεν έχω δει ποτέ», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, ωστόσο, ο συνήγορός της αναμένεται να ζητήσει νέα αναβολή λόγω φόρτου εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης

ΑΔΑΕ: Σκληρή κριτική για τις άρσεις απορρήτου λόγω «εθνικής ασφάλειας»

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07