search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος με 29χρονη καλλονή! (Video)

16.11.2022 10:42
mprant-pit-new

Τον έρωτα στα μάτια μιας 29χρονης φαίνεται ότι έχει βρει ο Μπραντ Πιτ. Ο λόγος για την Ines de Ramon με την οποία ο super star εθεάθη σε επίσημη έξοδο.

Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγος του Paul Wesley παραβρέθηκαν σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής και όπως ήταν λογικό μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Ο 58χρονος Μπραντ κρατούσε σφιχτά τα χέρια της και την τραβούσε προς το μέρος του, καθώς οι δύο τους έξω από το Orpheum Theatre στο Λος Άντζελες συνομιλούσαν με τη Σίντι Κρόφορντ, τον Σον Πεν και τη Βίβι Νέβο.

Η De Ramon ήταν παντρεμένη με τον σταρ των Vampire Diaries Paul Wesley για τρία χρόνια μέχρι που πρόσφατα, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό από τη Τζολί αφιερώθηκε στην τέχνη

Αυτή την περίοδο, ο Μπραντ Πιτ κάνει άνοιγμα στην τέχνη, τη στιγμή που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο ηθοποιός ρίχνει φως στη δημιουργία των γλυπτών του, τα οποία παρουσιάζονται μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ και του Βρετανού εικαστικού καλλιτέχνη Τόμας Χουσέγκο, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Τους μήνες που ακολούθησαν τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, το 2016, ο Πιτ αξιοποίησε τον χρόνο του, δουλεύοντας σε γλυπτά στο στούντιο τέχνης Χουσέγκο στο Λος ‘Αντζελες, κατά τη διάρκεια του οποίου -όπως δήλωσε- οι δυο τους ήρθαν κοντά, αντιμετωπίζοντας αντίστοιχες δυσκολίες στις ζωές τους.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία», είπε ο ηθοποιός στους FT για την εποχή που πέρασε με τον καλλιτέχνη και πρόσθεσε: «Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω».

Σύμφωνα με το Associated Press, η έκθεση σχεδιάστηκε αρχικά για να παρουσιάσει μόνο τα έργα του Χουσέγκο, αλλά ο καλλιτέχνης έπεισε το μουσείο να συμπεριλάβει επίσης τα γλυπτά του Πιτ και τα κεραμικά ειδώλια του Κέιβ.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Κάνει αργιλοθεραπεία με φόντο τη Νεκρά Θάλασσα (photos)

The Crown: Ποια σκάνδαλα της βρετανικής μοναρχίας «παρέλειψε» η 5η σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25