search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:48
MENU CLOSE

Marilyn Manson: Σε «πτώση» η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

16.11.2022 17:21
Marilyn Manson_new
©WIREIMAGE

Ο Marilyn Manson ισχυρίζεται ότι η καριέρα του βρίσκεται σε «πτώση» και ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από 15 γυναίκες.

Ο 53χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι οι διαδικτυακές απειλές θανάτου τον κάνουν να αισθάνεται «ανήσυχος, αναστατωμένος, καταθλιπτικός και άυπνος» και ανησυχεί, επίσης, μήπως κάποιος κάνει κακό στη δεύτερη σύζυγό του, Lindsay Usich, σύμφωνα με το «TMZ».

Ο Marilyn Manson (κατά κόσμον Μπράιαν Γουόρνερ) επιβεβαίωσε ότι τον «απέσυραν» από τη δισκογραφική του εταιρεία και ότι έχει αποκλειστεί από τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις του Χόλιγουντ.

Ο Μάνσον ισχυρίζεται ότι η μουσική του υποφέρει, δεν μπορεί να περιοδεύσει, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το βιβλίο του, οι πίνακές του έχουν απαξιωθεί και οι καλλιτεχνικές του εκθέσεις έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον.

Ο γεννημένος στο Οχάιο μουσικός δήλωσε ότι οι ψευδείς ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο ρόλους. 

Ο Μέριλιν δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα για τους 16,3 εκατ. οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Μάρτιο, δεν έχει επιχειρήσει να εμφανιστεί ζωντανά, ενώ η ιστοσελίδα για την τέχνη του γράφει μόνο «έρχεται σύντομα». 

Διαβάστε επίσης

Λόλα Νταϊφά: «Μου ξάφρισαν όλα μου τα κοσμήματα – Γύρω στις 600.000 ευρώ»

Άννα Φόνσου: «Μπήκαν σπίτι να με κλέψουν – Τους έβαλα να φάνε σούπα και τους φιλοξένησα το βράδυ» (Video)

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση σε άνδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:42