search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Εθνική ομάδα: Απογοητευτική εμφάνιση από την Ελλάδα – Έμεινε στο 2-2 με τη Μάλτα (Video)

17.11.2022 21:55
ethniki_new

Ασόβαρη η Εθνική ομάδα, πλήρωσε τα λάθη της και τη κακή διαιτησία, αλλά γλίτωσε στο φινάλε τη φιλική ήττα (2-2) από τη Μάλτα.

Η Ελλάδα μπορεί να προηγήθηκε με τον Μπακασέτα, αλλά συνολικά είχε κακό πρόσωπο στο φιλικό που διεξήχθη στη Βαλέτα, έβγαλε αμυντικά και δημιουργικά ζητήματα και είδε τους γηπεδούχους να φέρνουν «τούμπα» το σκορ.

Ωστόσο, γλίτωσε με γκολ του Φούντα στο 86ο λεπτό τη φιλική ήττα, με τη συνολική εικόνα της «γαλανόλευκης» να είναι τουλάχιστον προβληματική.

Με την Ουγγαρία παίζει σε νέο φιλικό την Κυριακή η Ελλάδα, με την Ιρλανδία την ίδια ημέρα η Μάλτα.

ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο, Ζαν Μποργκ (80’ Μιχάλεφ), Πέπε, Στιβ Μποργκ (46’ Απάπ), Πολ Μπονγκ (80’ Κρίστενσεν), Γκιγιομιέ, Τεουμά, Καμενζούλι, Ντίμεχ (80’ Τζόουνς), Ντεγκαμπριέλ (80’ Σαταριάνο), Τζόσεφ Μπονγκ (52’ Κορμπαλάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (46’ Κουλιεράκης), Γιαννούλης (80’ Κυριακόπουλος), Σιώπης (80’ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (46’ Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας (67’ Φούντας), Ιωαννίδης (67’ Δουβίκας).

Διαβάστε επίσης:

ΕΕΑ: Παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης

Μουντιάλ 2022: Σενάριο δωροδοκίας παικτών του Εκουαδόρ από το Κατάρ λίγο πριν τη σέντρα

Δικαιώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο ο Νίκος Κακλαμανάκης – Απορρίφθηκε η αγωγή 100.000 ευρώ της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:32