search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:31
MENU CLOSE

Σταύρος Σβήγκος: Ξέσπασε ο ηθοποιός – «Ζήσε εσύ με βασικό μισθό και τράβα στο σούπερ μάρκετ» (Video)

17.11.2022 20:08
stavros svigkos

Θέση για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία πήρε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο MEGA και στην Ελένη Μενεγάκη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική ζωή της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχει εξαθλιώσει τη ζωή μας» σημειώνοντας ότι το 90% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχειας, μπορεί και πιο κάτω.

«Μας βγαίνουν κάθε μέρα και μας λένε “πηγαίνετε από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ”, ότι θα αλλάζει κάθε μέρα η τιμή και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Έλα να ζεις εσύ με ένα βασικό μισθό και τραβά μία εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ».

«Άλλη η δική μου οικονομία άλλο οικονομία των γονιών μου που δούλευαν τόσα χρόνια και με τη σύνταξη που παίρνουν δεν βγαίνουν οικονομικά. Από τον γείτονά σου, από το σούπερ μάρκετ που πας Κυριακή και υπάρχουν άνθρωποι μέσα που δουλεύουν Κυριακή. Εντάξει εμείς στο θέατρο δουλεύουμε από επιλογή Κυριακή, αλλά δε νομίζω να είπε κάποιος “θέλω να μεγαλώσω και να δουλεύω Κυριακές”», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σχετικά με το αν θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το λαό η πολιτική σκηνή τον κάνει όπως είπε να μην θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί «ξέρω πολύ καλά πως όλη αυτή η κατάσταση θα με τυλίξει και θα με κάνει αυτό που χρειάζεται».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: «Αποκάλυψη» για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο – Τρυφερά τετ α τετ με τον Πιτ Ντέιβιντσον (Videos)

Τζίμι Φάλον: Το Twitter τον «πέθανε» και εκείνος προσέφυγε στον Έλον Μασκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:31