ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: «Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσε να δώσει μισή απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού»

18.11.2022 16:54

«Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσε να δώσει μισή απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. 

«Μιας και μιλά ωστόσο ο κ. Οικονόμου, μπορεί να απαντήσει εάν παρακολουθούσαν τον γενικό διευθυντή εξοπλισμών κ. Αλεξόπουλο, για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος από τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών που υπέγραψαν;».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό χωρίς στοιχεία και τεκμήρια» και ανέφερε ότι «είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που απείλησε ότι θα καταργήσει την αμοιβαία αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας εάν δεν υπάρχει -λέει- ελληνική προστιθέμενη αξία, την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδεχόταν δύο ακόμα νέα Rafale. Αναφορά που μόνο σε συμφέροντα μεσαζόντων παραπέμπει».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Φέτος είχαμε περισσότερες φωτιές, αλλά λιγότερες απώλειες (Photos)

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Μας χωρίζει τεκτονικό ρήγμα

Ειδικό Δικαστήριο: Ξεκίνησε για να διακοπεί η ακροαματική διαδικασία – «Η δίωξή μου είναι πολιτική» λέει ο Νίκος Παππάς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:49
Exit mobile version