search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

18.11.2022 15:23
roula pispirigkou098-new

Στις 9 Ιανουαρίου του 2023 προσδιορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχει παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της της Τωρτζίνας, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», τον Ιανουάριο του 2022.

Η 33χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της με τη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο. Ακόμη με το ίδιο βούλευμα η κατηγορούμενη παραπέμπεται να δικαστεί και για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 μέσα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δικαστές έκριναν πως η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού έγινε και πάλι πιθανότατα με τη χορήγηση κεταμίνης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Παρασκευή και για κατηγορίες που αφορούν στους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών της, της Ίριδος και Μαλένας.

Η 33χρονη, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, αρνείται το σύνολο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε επίσης:

Νέα καταγγελία – σοκ στο Ηράκλειο: Βίαζε από τα 5 της και για 7 χρόνια την ανήλικη αδερφή των φίλων του

Κώς: Καρέ-καρέ η καταδίωξη – με πυροβολισμούς – Τούρκου διακινητή από το Λιμενικό (Video)

Gov.gr: Ποιες υπηρεσίες θα είναι εκτός λειτουργίας από 23:00 έως 9:00

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:00