search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Κιμ Γιονγκ Ουν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κόρη του σε δοκιμή διηπειρωτικού πυραύλου (Video)

19.11.2022 13:13
kim_kori

Σε τοποθεσία εκτόξευσης πυραύλων έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του.

«Ο Κιμ παρατήρησε την εκτόξευση του νέου τύπου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου μαζί με τη σύζυγό του Ρι Σολ Τζου, την αγαπημένη τους κόρη και άλλους αξιωματούχους», μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ της βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το Associated Press.

Η ηλικία και το όνομα της μικρής -που είχε δεμένα τα μαλλιά, φορούσε λευκό παλτό και κόκκινα παπούτσια- παραμένουν άγνωστα, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής ζωής του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Είναι η πρώτη φορά που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δημοσιοποιούν φωτογραφίες της κόρης του και κάνουν σχετικές αναφορές.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια δημόσια εκδήλωση», παρατήρησε ο Μάικλ Μάντεν, ειδικός σε θέματα της Βόρειας Κορέας στο Stimson Center. «Είναι πολύ σημαντικό και αντιπροσωπεύει έναν ορισμένο βαθμό άνεσης από την πλευρά του Κιμ Γιονγκ Ουν συστήνοντάς την δημόσια με τέτοιο τρόπο», επισήμανε.

Τα τρία παιδιά και ο… Ρόντμαν

Σύμφωνα πάντως με νοτιοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η σύζυγός του Ρι Σολ Τζου (πρώην τραγουδίστρια) παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία γεννήθηκαν το 2010, το 2013 και το 2017 αντίστοιχα.

Σε σημερινό του δημοσίευμα το «CNN», ανέφερε πως το 2013 ο πρώην αστέρας του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» ότι ο Κιμ είχε ένα μωρό που το έλεγαν Γιου Άε (Ju Ae).

Μεταξύ άλλων, ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυπτε ότι περνούσε χρόνο με την οικογένεια, περιγράφοντας τον Κιμ ως «καλό μπαμπά».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εκτόξευση του πυραύλου Hwasong-17, με τη μεγαλύτερη εμβέλεια του Βορρά, απέδειξε πως έχει ένα αξιόπιστο όπλο για να περιορίσει τις στρατιωτικές απειλές υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία συμφωνούν για το μαχητικό αεροσκάφος «του μέλλοντος»

Ουκρανία: Με το μισό ενεργειακό της σύστημα εκτός λειτουργίας, η χώρα ζητά επιπλέον στήριξη από την ΕΕ

Η χειρότερη ιστορικά χιονοθύελλα πλήττει τη Νέα Υόρκη (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:13