search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Κραουνάκης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο Πατέρας Αντώνιος ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»

19.11.2022 17:38
kraounakis new

Θέση για τις καταγγελίες σε βάρος της «Κιβωτού του Κόσμου» για σεξουαλικές κακοποιήσεις, βασανισμούς, ξυλοδαρμούς και τιμωρίες πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, ο μουσικοσυνθέτης έγραψε: «Είμαι κάμποσα χρόνια στους εθελοντές υποστηριχτές της Κιβωτού. Ξέρω την ιστορία…ψωνίζω από τα προϊόντα που φτιάχνονται από τις δομές Ηπείρου, Χίου, Βόλου! Κάνω δώρα από αυτά. Συμμετείχα στους τηλεμαραθώνιους με άλλους συναδέλφους, χάρη στον εκλεκτό δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο.

Δεν μπορώ ούτε γίνεται να ξέρω τι κάνει ένας υπάλληλος εν γνώσει η εν αγνοία του πατρός Αντώνιου. Το ότι σκάει όμως εν μέσω παρακουλιτίδας υποκλοπών και άθλιας βίας το θέμα… μια μέρα μετά την πορεία των 40.000 λαού… με την άχρηστη κυρία Δόμνα να σηκώνει χέρι να πει και αυτή τη γνώμη της. Που δεν την έχουμε ξαναδεί παρά μόνο με τουαλέτα στο προεδρικό! Και με σύμβουλο του συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, επαγγελματία Κολωνιώτη που πήγαινα στο μαγαζί του και που όταν του μίλαγα για την Κιβωτό που ήταν δίπλα τους μου έλεγε ”έλα μωρέ και αυτός!”.

Έχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιος θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο. Ο πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα παιδιά με τα οποία συναντήθηκα κατά καιρούς ήσαν πρόσχαρα, τραγουδούσαν πανέμορφα, ζωγράφιζαν υπέροχα και τα μάτια τους λάμπανε. Ένα μέγα Σάββατο έγραψα μέσα στην καραντίνα και το τραγούδι της Κιβωτού. Το είπε η Βιτάλη μοναδικά και ανεξίτηλα.

Σήμερα επικοινώνησα με τον Αναστάσιο. Εκεί, με πληροφόρησε ότι δεν είχαν καμία καταγγελία και καμία ενημέρωση. Τους έσκασε ξαφνικά το θέμα, για φαντάσου! Όπως και να έχει θα δείξει άλλωστε… κάτι βρωμάει και όχι μόνο από μια μεριά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Διαβάστε επίσης:

Λεφάκης: «Η αστρολογία δεν δικαιολογεί» – Καρφιά κατά Χαϊκάλη για Μίχο

Ντρου Μπάριμορ: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ, γι’ αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα»

Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου – Alpha: «Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23