search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Νύχτα τρόμου για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του (Video)

19.11.2022 10:27
peripoliko new

Στιγμές αγωνίας έζησε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι του, όπου και παρέμειναν για περίπου μία ώρα.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Παντελεάκης περιέγραψε τη στιγμή που τέσσερις κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου του και τον ακινητοποίησαν.

«Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και ότι δεν θα πάθω τίποτα», είπε.

Για τους δράστες ανέφερε ότι «μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους».

Οι ληστές οδήγησαν τον ίδιο, τα δύο του αδέλφια, αλλά και την οικιακή βοηθό, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι, σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Σύμφωνα με τον κ. Παντελεάκη, ήταν ήσυχοι και ήρεμοι και τους πρόσφεραν να πιουν νερό.

«Βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν», ανέφερε.

Οι ληστές άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Παίρνει πίσω τις ενισχύσεις το υπουργείο Οικονομικών – Η ανακοίνωση Σταϊκούρα (Video)

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών: Τα «κλειστά στόματα» που πρέπει να ανοίξουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:01