search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Χαλαρή η τηλεθέαση του τριήμερου: «Η γη της ελιάς» το δημοφιλέστερο πρόγραμμα του γουήκεντ

21.11.2022 22:06
tv control new

Χαλαρή διατηρείται η σχέση με την τηλεόραση τα Παρασκευοσαββατοκύριακα και αυτό που μας πέρασε δεν αποτέλεσε την εξαίρεση.

Το επικρατέστερο πρόγραμμα της Παρασκευής, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen ήταν το «VINYΛΙΟ» το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει στον ΑΝΤ1 765.000 τηλεθεατές και δεύτερο σε απήχηση πρόγραμμα της ημέρας ήταν σε επανάληψη επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η κορυφαία τριάδα της ημέρας διαμορφώθηκε από την κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα- Παπαθανασίου.

Το Σάββατο το μαραθώνιας διάρκεια σόου «Just the two of us» κατάφερε να κρατήσει στη συχνότητα του Alpha 613.000 τηλεθεατές. Και δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας ήταν το κεντρικό δελτίο του ίδιου καναλιού, με «νούμερο 3»  την εκπομπή μαγειρικής «Kitchen lab».

Το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ στο Κατάρ ανάμεσα στην εθνική ομάδα της διοργανώτριας χώρας και το Εκουαδόρ κατάφερε να μαζέψει στον ΑΝΤ1 910.000 ζευγάρια μάτια.

Στο τρίτο σκαλοπάτι της κλίμακας με τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ημέρας, πλασαρίστηκε η δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» του Mega.

Την τελευταία ημέρα της περασμένης εβδομάδας πάντως το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε, όπως φαίνεται ανάμεσα σε προγράμματα μυθοπλασίας, ψυχαγωγίας και ειδησεογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Απάντησε στο γιατί δεν πήρε το Μουντιάλ – Το «καρφί» προς τη FIFA

Μουντιάλ 2022: Τεχνικά προβλήματα στον ΑΝΤ1+ μετά τη σέντρα του Αγγλία-Ιράν – Ο αγώνας στο site του ΑΝΤ1

ΑΝΤ1+: H «συγγνώμη» του καναλιού για τα τεχνικά προβλήματα στις μεταδόσεις του Μουντιάλ 2022

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:58