search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 23:39
MENU CLOSE

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη γιατί θέλω να περνάω καλά στις δουλειές μου» (Video)

22.11.2022 11:35
maria-antoylinaki-new

Στο γεγονός ότι τη φετινή χρονιά δεν θα τη δούμε τηλεοπτικά αναφέρθηκε η Μαρία Αντουλινάκη, ενώ δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε που δεν θα είναι τελικά στο Μαύρο Ρόδο.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας», η ηθοποιός -ερωτηθείσα σχετικά- απάντησε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη καθώς προτιμά «να περνά καλά στις δουλειές της»

«Έγιναν διάφορες στραβές και δεν μπόρεσα να είμαι κάπου τηλεοπτικά φέτος. Ήταν να είμαι στο Μαύρο Ρόδο, αλλά λόγω συγκυριών δεν θα είμαι τελικά. Δεν είναι οικονομικός ο λόγος που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο, είναι κάτι άλλο που δεν θέλω να αναφερθώ. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να το συζητήσω ούτε με τον εαυτό μου, ούτε με κανέναν. Πικράθηκα και στεναχωρήθηκα, αλλά κοιτάω μπροστά», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.= και πρόσθεσε:

«Η Μαρία Καβογιάννη με στηρίζει και είναι πάντα εκεί για να με ακούσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με είχε στηρίξει με το κοινωνικό ταμείο των ηθοποιών όταν ήμουν πολύ άσχημα οικονομικά. Δεν θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη γιατί θέλω να περνάω καλά στις δουλειές μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χριστοδούλου για Λέχου-Κιμούλη: «Όταν γίνονταν τα πράγματα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει εκείνη τη στιγμή;» (Video)

Έλτον Τζον: Το μουσικό «αντίο» και το ντουέτο με τη Ντούα Λίπα – Αποθεώθηκε ο τραγουδιστής στην αποχαιρετιστήρια συναυλία του (Videos)

Καρυοφιλλιά Καραμπέτη: «Είμαι 64 χρόνων και το δηλώνω ως τύχη – Γιατί είναι κακό να μεγαλώνεις;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 23:38