search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Ο γιος του Τομ Χανκς λέει ότι οι γονείς του τον έστειλαν «στο πουθενά» για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στις ουσίες (Photos/Video)

22.11.2022 18:47
hanks wilson

Ο Τσετ Χανκς, ο γιος του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ, μίλησε για την τραυματική του εμπειρία σε μια κατασκήνωση στη Γιούτα ενώ ήταν στο γυμνάσιο.

Όπως εξήγησε, ο Τομ Χανς και η Ρίτα Γουίλσον τον έστειλαν εκεί για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στις ουσίες, όταν ήταν στον γυμνάσιο.

Ο Τσετ Χανκς είπε ότι ξύπνησε ένα πρωί για να βρει δύο εύσωμους άντρες στα πόδια του κρεβατιού του, οι οποίοι τον μετέφεραν στη συνέχεια σε μια κατασκήνωση για «προβληματικούς εφήβους» στη μέση του πουθενά, το 2008.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο άλλοτε προβληματικός γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον περιέγραψε τα προβλήματα εθισμού του, λέγοντας ότι η πρώτη επιλογή των γονιών του ήταν να τον στείλουν στη Γιούτα μετά από ένα μάλλον αγενές ξύπνημα.

«Φαλακρά κεφάλια, ήταν σαν στρατιωτικοί.  Και λέω, “Τι συμβαίνει;” Λένε, “Έρχεσαι μαζί μας”», είπε ο Τσετ.

«Μπορεί να γίνει με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο».

Ο Τσετ, τώρα 32 ετών, είπε ότι ήταν επί εννέα ώρες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στη νότια Γιούτα, όπου ζούσε «χωρίς στέγη πάνω από το κεφάλι του» και έκανε χειρωνακτική εργασία.

Ο ίδιος είπε για την εμπειρία του στην κατασκήνωση, πως ένιωθε ότι ο γονείς του «χειραγωγούνταν όλη την ώρα» επειδή ο καταυλισμός κέρδιζε χρήματα μέρα με τη μέρα και χρησιμοποιούσε τους πλούσιους γονείς του ως «φάλαινες» που είχαν τους «πόρους για να τον κρατήσουν» εκεί για πολύ καιρό.

«Ήμουν εκεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον που είχα δει να έρχεται ή να φεύγει σε όλο το πρόγραμμα, εκτός από ένα παιδί που ήταν εκεί για έξι μήνες», είπε.

Ο ηθοποιός του «Empire» είπε ότι η φρικτή εμπειρία τον έκανε να βρει τον Θεό και την ειρήνη στη μοναξιά.

«Όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να απασχολεί το μυαλό σου… παρά μόνο η σιωπή, μια εβδομάδα μοιάζει με μήνα», εξήγησε.

Πλέον, ο Τσετ είναι ινφλουένσερ του fitness και έχει κλείσει ένα χρόνο νηφάλιος. Στις 13 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε στο Instagram την πρόοδο που έχει κάνει, σε 12 βήματα.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Η on air βρισιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου που την άφησε άφωνη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο – «Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός»

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:20