search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Να προσέχει αυτούς που βάζει στο σπίτι μας» (Video)

27.11.2022 16:40
gkourousis_kaboureli

Για την προσωπική του ζωή και το διαζύγιο από την Τέτα Καμπουρέλη μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή «Open Weekend».

Σχολιάζοντας αρχικά το διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη, ο θεατρικός παραγωγός είπε: «Δεν έχει βγει το διαζύγιο. Έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, εγγόνια, περιουσιακά».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αναίρεσε όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή «Happy Day» για τον άνθρωπο που τον στηρίζει. «Εμένα που με είδατε να έχω βρει νέα σύντροφο; Με είδατε κάπου; Έχω δηλώσει κάτι τέτοιο; Είπα ότι είμαι καλά. Τίποτα άλλο. Δεν έχω αφήσει αιχμές ποτέ, ούτε με έχει φωτογραφήσει κανένας, ούτε έχω βγει πουθενά με νέα σύντροφο. Αυτά που λέτε είναι εικασίες. Αν έχω ή όχι νέα σύντροφο, το ξέρω μόνο εγώ. Αυτοί που το δηλώσανε για μένα, κάνανε μέγα σφάλμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σχολίασε και τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του: «Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει».

Στη συνέντευξή του ο Βασίλης Γκουρούσης αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: «Ό,τι στραβό γινόταν στον “Τροχό της τύχης” το έριχναν σε εμένα» (Video)

Τριφύλλη εναντίον Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου για να καταστρέψεις τον Παπαγιάννη;» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36