search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου – Ξεσπά η νεαρή Ευγενία κατά του αδερφού της: «Έχω πει ονόματα, δεν έχω κάτι να κρύψω»

27.11.2022 12:30
kivotos- kataggelia 20xronis- new

Η νεαρή Ευγενία που πρόσφατα έκανε μια σειρά από αποκαλύψεις για τα όσα έζησε στην Κιβωτό του Κόσμου, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Οριάνα Δημητρά. Εκεί ξέσπασε κατά του αδερφού της που υποστήριξε πως όσα η ίδια είπε είναι ψέματα.

«Έχω πει για άτομα, έχω πει ονόματα, έχω βγει με το πρόσωπό μου και γι΄αυτό βγήκα με το πρόσωπό μου γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια. Για το καθετί έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε. Βγήκε ο αδερφός μου προχθές ο Άγγελος που έχει φύγει από την Κιβωτό όπως και εγώ. Με τα αδέρφια μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είχα επικοινωνία, όσο ήμουν στη Χίο.

Δε ξέρω πως ο αδερφός μου γνωρίζει ότι αυτά που είπα είναι ψέματα. Είπε πως είναι ψέματα αυτό για την άμβλωση και πως μόνη μου έφυγα. Και πως εκείνοι είχαν φέρει μπροστά τον άνθρωπο με τον οποίο είχα κάνει το παιδί και είχαμε μιλήσει και μας είχαν πει να μας δώσουν και σπίτι κτλ. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο άνθρωπος αυτός με παρακαλούσε να ρίξω το παιδί. Εννοείται πως έχω τύψεις και θα τις κουβαλάω μια ζωή» ανέφερε αρχικά η Ευγενία η οποία στέλνει μήνυμα στα αδέρφια της να μη μιλάνε αν δεν έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με εκείνες που η ίδια έζησε.

Σε άλλο σημείο η Ευγενία αναφέρθηκε και στον άλλο της αδερφό τον Αντώνη λέγοντας, «δεν καταλαβαίνω γιατί λέει αυτά τα ψέματα. Ο Αντώνης είναι ένα παιδί που τα έχει όλα έτοιμα στη ζωή του γιατί βιοπορίζεται από την Κιβωτό και πιστεύει πως είναι κτήμα του πατέρα Αντώνιου και θεωρεί πως είναι όλα φυσιολογικά».

Όσο για την ψυχιατρική νόσο που ανέφερε ο αδερφός της Άγγελος ότι πάσχει, η Ευγενία είπε: «Αυτό είναι κάτι που μου το είχαν δημιουργήσει εκεί μέσα… Με τον Αντώνη δεν τα πάμε καλά εδώ και χρόνια και φταίει η δομή γι’ αυτό».

Τέλος η Ευγενία αναφέρθηκε και στον μικρότερο αδερφό της ο οποίος όπως είπε το καλοκαίρι της έστελνε μηνύματα από τα οποία καταλάβαινε ότι πρόκειται για ένα φοβισμένο παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας τους

Ηράκλειο: Γυναίκα έστειλε την αδερφή της στο νοσοκομείο από το ξύλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32