search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Όνειρο τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1 χάρη στα ματς του Μουντιάλ

28.11.2022 17:16
tiletheasi3322_new


Ρεκόρ τηλεθέασης σεζόν, λόγω Μουντιάλ, καταφέρνει ο ΑΝτ1 ακόμα και το Παρασκευοσαββατοκύριακο, ημέρες κατά τις οποίες η- αμφίδρομη- σχέση τηλεθεατών- καναλιών είναι κάπως πιο χαλαρή.

Ειδικά το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, το μερίδιο του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν βελτιωμένο κατά περίπου ένδεκα ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με το προπερασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen, αλλά και κατά σχεδόν μισή μονάδα πάνω σε σχέση με την ακριβώς προηγούμενη ημέρα.

Το τριήμερο που μόλις πέρασε, ο ΑΝΤ1 είχε τουλάχιστον τρείς μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο του Μουντιάλ σε ημερήσια βάση και μεταξύ των ματς ήταν και τα Αγγλία- ΗΠΑ, Γαλλία- Δανία, Αργεντινή- Μεξικό, Βέλγιο- Μαρόκο, Ισπανία- Γερμανία.

Από τα προγράμματα που άντεξαν στον καταιγισμό αγώνων και γκολ και διατήρησαν τη δυναμική τους χωρίς μεγάλες απώλειες ήταν η σειρά «Η γη της ελίας», το γλεντζέδικο «Σπίτι με το Mega», το τραγουδιστικών αναζητήσεων «The Voice».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ανοιχτό ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής στο Μέγαρο

Καμπουράκης για Στάθη: «Ο… “τσίπης” είχε γενέθλια και έφερε μόνο ένα γλυκό» (Video)

Νίκος Τζαντζάρας: Με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος – Η συγκλονιστική ανάρτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06