search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:43
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή για Φοίβο: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε…» (video)

29.11.2022 09:34
DESPOINAVANDI

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν μαζί ο Φοίβος και η Δέσποινα Βανδή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μιούζικαλ «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο.

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παραστάση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», είπε ο Φοίβος.

Η τραγουδίστρια είπε από την πλευρά της: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς. Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Σπάνια φωτογράφιση και με τα 6 παιδιά της

Παναγιώτης Στάθης: Χθες είχε γενέθλια, σήμερα… κορωνοϊό – Εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής (video)

Σασμός: Ο Αστέρης συνάντησε το παιδί του – Ενθουσιασμός και συγκίνηση στο twitter (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:38