search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι»

29.11.2022 18:06
antonios

Θέση για τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και το πώς τις διαχειρίζεται η μητέρα του πατέρα Αντώνιου, πήραν δύο γυναίκες που γνωρίζουν καλά τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε αρχικά η οικογενειακή φίλη μιλώντας στο Star.

Αναφερόμενη στα περιουσιακά στοιχεία που φέρονται να είναι στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου: «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; (…). Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα… », είπε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

«Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι», πρόσθεσε.

«Είναι ψέματα αυτά που λένε» είπαν για τον πατέρα Αντώνιο, ενώ έκαναν λόγο για μια οικογένεια πρότυπο, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες σε δύσκολους καιρούς. «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την «Κιβωτό». Επειδή τους έβαλε τα «γυαλιά», θέλουν να του πάρουν την «Κιβωτό»…», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου μαζί με την πρεσβυτέρα είναι τα άτομα στα οποία φαίνεται να ανήκει η «Κιβωτός του Κόσμου». Πριν μερικές ημέρες, με εισαγγελική εντολή έγινε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών της, όπως και εκείνων του γιου της και της πρεσβυτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Τσελέντης: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω σεισμό κοντά στα 6R σε βάθος 5ετίας» (audio)

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται η «Άριελ», φέρνει βροχές και καταιγίδες (Video/Photo)

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία ο φάκελος της έρευνας από την Οικονομική Αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:50