search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός ενός άνδρα

30.11.2022 17:16
fotia_new

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11), καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα σε διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει φωτιά, η σορός ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το thestival, η σορός ανήκει σε 68χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βυζαντίου, στην περιοχή Φάληρο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 14:30 και έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες. H φωτιά είχε σβήσει πριν την άφιξη της πυροσβεστικής, ωστόσο το κλιμάκιο εντόπισε την απανθρακωμένη σορό μέσα στο διαμέρισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι του διαμερίσματος, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Άριελ»: Περιπέτεια για αεροσκάφος – Αδυναμία προσγείωσης στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» (Video)

Πολιτικός γάμος: Ψηφιακά μέσω του gov.gr η έκδοση άδειας

Κιβωτός του Κόσμου: Στο «μικροσκόπιο» το Πόθεν Έσχες της πρεσβυτέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:22