search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Κατερίνα Μητσοτάκη: Μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και την τραγική σύμπτωση με τη μητέρα της, Μαρίκα

03.12.2022 10:43
katerina_mitsotaki

Ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη στέλνει, μέσω του Secret των «Παραπολιτικών», η αδελφή του Πρωθυπουργού, Κατερίνα Μητσοτάκη, η οποία διαγνώστηκε πριν από λίγες βδομάδες με καρκίνο του μαστού.

«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις», αναφέρει και προσθέτει πως «όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις».

Η ίδια, όπως λέει, έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι συνεπείς στον προληπτικό έλεγχο, λόγω και του βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού της μητέρας της Μαρίκα Μητσοτάκη.

Εν προκειμένω, υπάρχει μια «τραγική σύμπτωση» καθώς η Κατερίνα Μητσοτάκη διαγνώστηκε με τον ίδιο ακριβώς όγκο, στο ίδιο σημείο και στην ίδια ηλικία με τη μητέρα της. «Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου» ανέφερε. «Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63», πρόσθεσε.

Πώς το έμαθε

Όπως εξήγησε η Κατερίνα Μητσοτάκη οι εξετάσεις της ήταν καθαρές στον περσινό έλεγχο.

Πριν από λίγες εβδομάδες συνόδευε τον σύζυγό της, Απόστολο Μαυραγάνη, ο οποίος και αυτός είχε διαγνωστεί πριν από αρκετά χρόνια με καρκίνο, ωστόσο η περιπέτεια της υγείας του έχει πάει εξαιρετικά καλά και σε περίπου δύο χρόνια θα έχει ξεμπερδέψει οριστικά.

Σε αυτή την επίσκεψη η Κατερίνα Μητσοτάκη είπε στον γιατρό του συζύγου της: «Δεν κοιτάς και τις δικές μου εξετάσεις;», καθώς είχε αναβληθεί το ραντεβού με τον γυναικολόγο της. Ο έμπειρος γιατρός αμέσως της είπε ότι θα πρέπει να κάνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο όγκος είναι κακοήθης, ενώ στη λεπτομερέστερη εξέταση που της έκανε, την ενημέρωσε πως ο καρκίνος είναι επιθετικός.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στο Nοσοκομείο δύο άτομα μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα (Photo | Video)

Τραγωδία στην Χαλκιδική: 49χρονος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δέντρο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος – 11 άτομα στο μικροσκόπιο των Αρχών για οικονομικά εγκλήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15