search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:22
MENU CLOSE

Λέσβος: Έντονες αποδοκιμασίες στο δικαστήριο για τον δολοφόνο της Ερατούς – «Ήρθες γ@@@μενε, να σαπίσεις» (video)

05.12.2022 11:38
lesvos_gynaikoktonia_new

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/12) στα δικαστήρια Μυτιλήνης, κατά τη μεταγωγή του δολοφόνου της 24χρονης Ερατούς.

Εκεί, τον περίμεναν συγγενείς της άτυχης κοπέλας που επιτέθηκαν φραστικά στον δολοφόνο της, φωνάζοντάς του: «Ήρθες γ@@@μενε δολοφόνε, π…, αυτοκτόνα ρε. Να σαπίσεις ρε».

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2019 στη Μυτιλήνη, η 24χρονη Ερατώ Μανωλακέλλη δολοφονήθηκε με καραμπίνα από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η δύο ετών κόρη τους.

Περίπου 2,5 χρόνια μετά, αρχίζει η δίκη του γυναικοκτόνου σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Βορείου Αιγαίου.

Πρωτόδικα, ο δολοφόνος της 24χρονης έχει κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ισόβια κάθειρξη και για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Αναβολή ζήτησε ξανά ο γυναικοκτόνος

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η πλευρά του γυναικοκτόνου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή όπως και στις 14 Μαρτίου γιατί έχει άλλη υποθεση στην Πάτρα. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ερατούς είπε ότι το αίτημα είναι καταχρηστικό, καθώς η οικογένεια έρχεται για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από Αθήνα και ζητά να συζητηθεί έστω την Τετάρτη (7/12), με την εισαγγελέα να συμφωνεί.

Το Μικτό Ορκωτό αποφάσισε να κρατήσει την υποθεση και να συζητήσει στη συνέχεια αν θα αναβληθεί.

Παρούσες ήταν οι συλλογικότητες που στηρίζουν την οικογένεια της Ερατούς, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, η κίνηση «Μαχητικές και Ελευθερες» και «Ανόρμινα».

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνουμε αν πάρουν φωτιά τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Οδηγίες της Πυροσβεστικής (video)

Αργυρούπολη: Ληστεία σε τράπεζα με την απειλή χειροβομβίδας

«Για Να Σωθεί Ένα Παιδί»: Σε δημοπρασία τα ολυμπιακά μετάλλια και οι δάδες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20