ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:11
MENU CLOSE

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο (Video)

05.12.2022 14:10

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή τη φωτογράφιση ρούχων που έκανε στο Λονδίνο έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου από την εκπομπή “Πρωινό μας”, η ερμηνεύτρια απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που ανήρτησε η Νατάσσα Μποφίλιου ποζάροντας με φανταχτερά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου.

Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι τα ρούχα, τα κοσμήματα και η συνολική εμφάνισή της ερχόταν σε αντίθεση με τις ιδεολογικές και πολιτικές πεποιθήσεις της.

Αρκετοί διάσημοι την υποστήριξαν, ωστόσο, άλλοι αντέδρασαν. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός εκτός από τη δημοσίευσή του θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες – «Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του όση προσπάθεια κι αν κάνει» (Video)

Μουρατίδης υπέρ Μποφίλιου: Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες! (photos)

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη – Σε πελάγη ευτυχίας με τον Ίαν Στρατή

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32
Exit mobile version