search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Μολότοφ και χημικά στην Αθήνα μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο (Photos/Videos)

06.12.2022 20:47
exarxeia

Επεισόδια σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Δέκα εννέα προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι στιγμής πριν την πορεία και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια

Μετά το τέλος της πορείας, περίπου 1000 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Μπενάκη προς τα Εξάρχεια. Στην συμβολή με την οδό Σόλωνος, έβαλαν φωτιά στο οδόστρωμα και σε κάδους.

Ταυτόχρονα, έκλεισε και η Ακαδημίας με τους διαδηλωτές να τοποθετούν κάδους στους οποίους είχαν βάλει φωτιά αναγκάζοντας σε εκτροπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. 

Η αστυνομία έκανε χρήση κρότου λάμψης και χημικών με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, ενώ στους δρόμους βγήκε και η αύρα της ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ καταδίωξαν τους νεαρούς, ενώ έχουν γίνει και προσαγωγές.

Στην περιοχή των Εξαρχείων βρέθηκαν και δυο «Αίαντες» της αστυνομίας για να σβήσουν τις φωτιές και να απομακρύνουν οδοφράγματα.

Επίσης, επεισόδια σημειώθηκαν και περιμετρικά της Ομόνοιας όπου νεαροί έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών. Τα επεισόδια ωστόσο μεταφέρθηκαν μέσα στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, με αντιεξουσιαστές να σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα και αστυνομικούς να τους κυνηγούν εντός του κτιρίου, κάνοντας χρήση χημικών.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου (Photos/Video)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Η αγκαλιά του παίκτη του μπάσκετ Νίκου Παππά στη Μάγδα Φύσσα (Video)

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στα Τρίκαλα – Μόλις στα 8,8 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58