search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Νέα επίθεση με αυγά στον βασιλιά Κάρολο (Videos)

06.12.2022 17:14
charles eggs

Για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, ο Βασιλιάς Κάρολος δέχτηκε επίθεση με αυγά, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη ενός άνδρα.

Οι σωματοφύλακες του Καρόλου επενέβησαν γρήγορα ώστε να τον απομακρύνουν από το σημείο της αναταραχής στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Λούτον.

Η αστυνομία του Bedfordshire επιβεβαίωσε ότι ένας ύποπτος συνελήφθη και ανακρίνεται.

Για άλλη μια φορά ο Κάρολος διατήρησε την ψυχραιμία του και σαν να μην συνέβη τίποτα, συνέχισε να κάνει χειραψία με τον κόσμο, αφού προηγουμένως μεταφέρθηκε σε διαφορετική περιοχή από την ασφάλειά του.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη του 23χρονου Πάτρικ Θέλγουελ επειδή πέταξε αυγά στο βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Γιορκ.

Το βασιλικό ζεύγος είχε μόλις φτάσει στην πόλη στις 9 Νοεμβρίου για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν της αείμνηστης βασίλισσας, όταν κάποιος από το πλήθος πέταξε τέσσερα αυγά.

Σήμερα, ο Βασιλιάς φαινόταν χαλαρός καθώς συνάντησε μέλη του κοινού κατά την επίσκεψή του στο Λούτον, μόλις μια μέρα αφότου ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για ένα «βρώμικο παιχνίδι» σε ένα τρέιλερ για τη νέα του σειρά στο Netflix.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στο τουρκικό κοινοβούλιο – Στα χέρια ήρθαν βουλευτές, «άνοιξαν» κεφάλια (Video)

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα επιστραφούν επιτέλους στην Αθήνα;» – Κυρίαρχο θέμα στα γαλλικά ΜΜΕ

Βρετανία: Εννιά παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από στρεπτόκοκκο Α’ – Στο Μπέλφαστ το τελευταίο θύμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00