search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μήνυση του ιατροδικαστή Καρακούκη κατά Κούγια για την αμφισβήτηση της επιστημονικής του επάρκειας

07.12.2022 18:42
karakoukis -iatrodikastis- new

Στα αστικά και ποινικά δικαστήρια προσφεύγει ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης κατά του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξη Κούγια με αφορμή τις δηλώσεις του ποινικολόγου για τους τίτλους σπουδών και την εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο  προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντώντας, ουσιαστικά, σε όλα όσα αναφέρει εναντίον του ο κ. Κούγιας, τόσο για την επιστημονική του επάρκεια όσο και για την ανάμειξη του στην υπόθεση της Πάτρας με τον συνάδελφο του κ. Νίκο Καλογρηά, για τους οποίους -όπως αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος- «αυτοδιορίστηκαν».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο ντοκουμέντο με παιδιά να σκάβουν μέσα στον καύσωνα

Ακρίβεια: «Κόβουν» βασικές δαπάνες οι Έλληνες για να ζήσουν – Πώς αξιολογούν το καλάθι του νοικοκυριού

Τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:14