search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Προαστιακός: Ένοπλος απειλούσε με όπλο-ρέπλικα επιβάτες και προσωπικό

11.12.2022 18:30
proastiakos-3.jpg

Στιγμές μεγάλης αγωνίας έζησαν οι επιβάτες και το προσωπικό ενός συρμού του προαστιακού με ένοπλο που τους απειλούσε. Χρειάστηκε επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ, για να τον αφοπλίσουν.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 όταν και οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τον περίεργο άνδρα που βρισκόταν στον συρμό στο σταθμό του Ολυμπιακού χωριού, ο οποίος ακινητοποίησε το τρένο απειλώντας προσωπικό και επιβάτες.

Αμέσως σήμανε συναγερμος και ομάδα της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ μετέβησαν στο σημείο. Οι πάνοπλοι άνδρες μπήκαν μέσα στον συρμό, εντόπισαν τον άνδρα και τον ακινητοποίησαν. Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για αλλοδαπό, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» το όπλο-ρέπλικα, πετώντας το στην τουαλέτα.

Κατά τον έλεγχο επιβατών για τυχόν συνεργούς, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν σε αλλοδαπο 13,8 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Διαβάστε επίσης:

Δράμα: Φρικτός θάνατος για 73χρονη – Παρασύρθηκε από δύο Ι.Χ.

Κρήτη: Ελεύθερος ο 13χρονος που φέρεται να βίασε συνομήλική του

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Διακοπή της κυκλοφορίας από αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:03