search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:32
MENU CLOSE

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία σε βάρος της 17χρονης

12.12.2022 19:11
marousi- dolofonia 22xronis- new

Ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 17χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την 22χρονη φίλη της, την Κυριακή στο σπίτι της Μαρούσι.

 Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων ενώπιον του οποίου θα οδηγηθεί αύριο.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια της 17χρονης, με ανακοίνωσή της, δηλώνει βαθύτατα συγκλονισμένη από την πράξη της ανήλικης και μεταφέρει τα συλλυπητήριά της στους γονείς της 22χρονης τονίζοντας παράλληλα πως το παιδί τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Η Μ… είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα που, δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχιάτρους – παιδοψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί» αναφέρουν -μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι η  ανήλικη φέρεται να κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της η οποία τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, η 22χρονη και η 17χρονη που την μαχαίρωσε θανάσιμα, φέρονται να διατηρούσαν ερωτική σχέση και πριν το συμβάν να υπήρξε ανάμεσά τους διαφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες» λέει η αδερφή της

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα

Επιχειρήσεις της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες – 17 συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:32