search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:53
MENU CLOSE

Σωτηρακόπουλος για Διακογιάννη: Ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς (video)

13.12.2022 12:07
swtirakopoulos_new

Συγκινημένος αποχαιρέτησε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος τον «Πατριάρχη» της Αθλητικής δημοσιογραφίας, Γιάννη Διακογιάννη που πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε:

«Για τον Γιάννη Διακογιάννη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ο Γιάννης σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Δεν νομίζω πως υπήρξαν άνθρωποι τόσο επιδραστικοί στο χώρο τους, όσο υπήρξε εκείνος στον δικό του. Δεν ξέρω πόσος κόσμος έγινε αθλητικός συντάκτης ή δημοσιογράφος, επηρεασμένος από τη φωνή του Γιάννη Διακογιάννη, από τα ταξίδια που μας έκανε η φωνή του. Δεν ξεπεράστηκε και δεν θα ξεπεραστεί ποτέ, το λέω σήμερα, το έλεγα πριν. Δεν μπορεί κανείς να έχει το εύρος των γνώσεών του. Στο ποδόσφαιρο έπαιζες μαζί του και καταλάβαινε και ο τελευταίος στο τελευταίο σημείο της Ελλάδας τι λέει. Καταλάβαινες στον στίβο, έτρεχες μαζί με τους αθλητές. Κολύμπαγες μαζί με τους αθλητές. Γινόταν ένα στους αγώνες του κόσμου μαζί με τον κόσμο».

Και κατέληξε: «Ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς. Ήταν ένας φοβερός άνθρωπος, φοβερός στην παρέα και σπουδαίος άνθρωπος. Η τηλεόραση είναι εικόνα, αυτό έλεγε όλη την ώρα. Δεν είναι ατελείωτα τα λόγια».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιάννης Διακογιάννης (Video)

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος, που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι

Κρήτη: Σοκ με νέα αυτοκτονία – Άφησε σημείωμα και κρεμάστηκε – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:53