search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Από μια «κλωστή» κρέμεται η ζωή του 16χρονου που πυροβόλησε ο αστυνομικός (Video)

13.12.2022 08:51
ippokrateio new

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 16χρονου Ρομά, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι η κατάσταση του 16χρονου παιδιού χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη καθώς οι γιατροί μειώνουν σταδιακά την καταστολή ώστε να δουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του.

Μάλιστα, χθες Δευτέρα, οι συγγενείς του 16χρονου ενημερώθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ιπποκράτειου της Θεσσαλονίκης για την κρισιμότητα της υγείας του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την προφυλάκιση του αστυνομικού ο οποίος παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Ωστόσο επειδή υπήρξε διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, την απόφαση για την προφυλάκιση ή μη, θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49