search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη – Το πραγματικό του όνομα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

14.12.2022 20:02
kolonos-123-new

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο «Μιχάλης» που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του στον Πειραιά, όπου και προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα και βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του, του πέρασαν χειροπέδες.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη πριν από λίγο με ένταλμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 57 ετών, ο οποίος είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού, ενώ συζεί με σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Μιχάλης» φαινόταν σαν να περίμενε καιρό την αστυνομική έφοδο, ενώ ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.


Ο 57χρονος φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών, ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων. Παράλληλα, φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον ταυτοποίησαν από διαδικτυακά ίχνη (Instagram, κινητό).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης». Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως «Μιχάλης Ιωάννου», ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Ε. Χ.

Ο 57χρονος κατηγορείται για μαστροπεία.

Ποιος ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική έρευνα, το πρόσωπο αυτό φέρεται να συνόδευε το κοριτσάκι στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο συλληφθείς έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής, ανάμεσα στους οποίους και εκείνος όπου φέρεται να εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι.

Για τον «Μιχάλη» φέρεται να έχει μιλήσει η 12χρονη στις καταθέσεις της, υποστηρίζοντας ότι της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και την πίεζε να συναντά πελάτες.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι Αρχές, η 12χρονη δεν τον είχε δει από κοντά, καθώς επρόκειτο να συναντηθούν, αλλά τελικά δεν συνέβη. Την είχε φέρει τουλάχιστον σε επαφή με έναν πελάτη, ενώ δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν το Τμήμα Ανηλίκων.

Τι ισχυρίστηκε ο 57χρονος λίγο καιρό πριν

Ο ίδιος ο 57χρονος είχε μιλήσει πρόσφατα στον Alpha, δίνοντας τη δική του εκδοχή:

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει, και συνεχίζει: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή. Εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει ”θέλεις να βρεθούμε;” και είχε μια παιδική φωτογραφία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο ”Μιχάλης” που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να του ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» αναφέρει χαρακτηριστικά, και σημειώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω ”πάει” ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή», ανέφερε.

Όγδοο ένταλμα σύλληψης


Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του είναι το όγδοο που έχει εκδοθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σημειώνεται ότι για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης μαθήτριας έχουν προφυλακιστεί, μέχρι σήμερα δέκα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα της ανήλικης.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είναι αθώα» λέει η αδερφή της, Μανταλένα (Video)

Γιάννης Διακογιάννης: Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

Άνοιξε ο σταθμός Μετρό «Σύνταγμα» – Κλειστό το «Πανεπιστήμιο» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46