search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Το έγγραφο που την «καίει» – Ψήφισε σε επιτροπή στην οποία δεν ήταν μέλος (Video)

15.12.2022 21:23
kaili document

Το έγγραφο ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει τον τρόπο που λειτουργούσε η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, στην προσπάθεια να επηρεάσει αποφάσεις του σώματος υπέρ του Κατάρ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο ψηφοφορίας προέρχεται από την επιτροπή Libe του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος, ωστόσο συμμετείχε στην διαδικασία ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία έγινε την ίδια περίοδο που η κ. Καϊλή έκανε την αμφιλεγόμενη δήλωση πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η απορία των ευρωβουλευτών της επιτροπής ήταν μεγάλη αναφορικά με την παρουσία της κας Καϊλή και μάλιστα επισημαίνουν πως η ίδια καθόταν στα πίσω έδρανα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Στο τέλος της διαδικασίας υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της κας Καϊλή, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να μην εκτεθεί δημοσίως δήλωσε πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία εν τέλει απέσυρε τη δική της ψήφο.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη στη Βουλή με αφορμή τον… Εκρέμ Ιμάμογλου

Κόντρα Οικονόμου – Ραγκούση: «Είστε θολοκουλτουριάρηδες» – «Απαντήστε για την παρακολούθηση Φλώρου»

Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Να κλείσει επειγόντως το θέμα του πλαφόν στις 19 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46