ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Προκλητικός ξανά ο Πλεύρης - «Είμαι ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας και ναζί»

19.12.2022 18:13

Συνεχίζει το προκλητικό ακροδεξιό του παραλήρημα ο ο συνήγορος του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Νέα επίθεση στη Μάγδα Φύσσα

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού επιτέθηκε κατά της Μάγδας Φύσσα λέγοντας ότι «τον είπε “δολοφόνο” κι εσείς δεν τη διορθώσατε. Αυτή είναι η κα Φύσσα (σ.σ. σε αυτό το σημείο ο Πλεύρης προσκόμισε φωτογραφία στο δικαστήριο) και δεν είναι αναρχική, είναι μια κομμουνίστρια που χαιρετάει έτσι (σ.σ. σε αυτό το σημείο έδειξε σηκωμένη γροθιά) και δε μου επιτρέψατε να κάνω ερώτηση για το Μελιγαλά».

«Και εδώ η κα Φύσσα απευθύνθηκε και στους αστυνομικούς λέγοντας “πιάστε τους φασίστες”. Δεν παρεμβήκατε. Θέλουμε να σταματήσουμε εδώ για να αποφανθείτε για την κα εισαγγελέα», ανέφερε ακόμη σύμφωνα με το Golden Dawn Watch. 

Υπενθυμίζεται ότι το Εφετείο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης που είχαν υποβάλλει ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Κασιδιάρης κρίνοντας πως οι δύο καταδικασμένοι ως μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής πρέπει να παραμείνουν στην φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Φραγκούλης: Το σκεπτικό για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός – Τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ο «Μιχάλης» μετά την απολογία του

«Μια χαρά θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του» ο αστυνομικός που σκότωσε τον 16χρονο – Αντιδρούν οι Ρομά για τη δικαστική απόφαση

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:15
Exit mobile version