search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας «πάγωσε» την απολογία (videos)

21.12.2022 14:58
roula pispirigkou098-new

Επιστρέφει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατέθεσε «πάγωσε» τη σημερινή (21/12) απολογία της για τον θάνατο των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η 34χρονη δεν θα απολογηθεί σήμερα (21/12), καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας δεν δεν έχει αποφανθεί ακόμα σχετικά με την αίτηση εξαίρεσης.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι έχει ετοιμάσει ένα απολογητικό υπόμνημα 70 σελίδων, αλλά ταυτόχρονα κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας επιρρίπτοντάς της μεροληψία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η θέση του Αλέξη Κούγια είναι ότι πρόκειται για τη «δικαστική πλάνη του αιώνα».

«Δεν θα επιτρέψουμε να απολογηθεί η κυρία κατηγορουμένη χωρίς να διερευνηθεί κάθε πτυχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, επειδή όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει από το στάδιο της προδικασίας», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος τόνισε πως σε διαφορετική περίπτωση «θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικαστικές ενέργειας, ώστε να εξασφαλίσω τα νόμιμα συμφέροντά της».

«Από αύριο ετοιμάζουμε αγωγές αποζημίωσης»

«Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται μια μητέρα για τον θάνατο τριών παιδιών και να έχει γίνει μία τόσο πρόχειρη διαδικασία», σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος. «Κινδύνευσε η οικογένεια της με λιντσάρισμα και κρύβεται σε ένα μικρό χωριό στην Πάτρα», πρόσθεσε.  

«Έχουμε εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο», δήλωσε επίσης, σημειώνοντας ότι «από αύριο ετοιμάζουμε αγωγές αποζημίωσης». «Το ποσό που θα ζητηθεί είναι ένα εκατομμύριο ευρώ γιατί καταστράφηκε η ζωή της, έφτασε σε σημείο να έχει αντίδικο τον σύζυγο της που κακώς δήλωσε στήριξη κατηγορίας», πρόσθεσε. 

Διαβάστε επίσης:

Μαχαίρωμα 16χρονης στο Σύνταγμα: Εμφανίστηκαν οι δύο αδερφές – Τι υποστήριξαν στην αστυνομία (Video)

Πάτρα: Σε κωματώδη κατάσταση βρέθηκε 15χρονος – Κατέρρευσε ύστερα απο υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Ληστεία στη Rolex: Βρέθηκε η μία μηχανή των δραστών – Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 18:00