search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο οι δρόμοι μας δεν χωρίστηκαν ποτέ»

21.12.2022 19:43
vossou_new

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μίλησε για τον χωρισμό τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η τραγουδίστρια είπε:

«Ο Ανδρέας ότι και να κάνει τηλεοπτικά έχει τη δική του σχολή. Άνοιξε έναν δικό του δρόμο στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με φοβερή μόρφωση και με απίστευτες δυνατότητες. Είναι τόσο χαρισματικός άνθρωπος και ναι μου λείπει που δεν έχει μια δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνει ένα ωραίο τοκ σόου. Δεν θα ήθελα απλά να τον δω σαν παρουσιαστή γιατί εκεί που είναι το ψωμί του Ανδρέα είναι τα τοκ σόου. Θα ήθελα να τον βλέπω να παίρνει συνεντεύξεις, να κάνει μια μεγάλη εκπομπή όπως μόνο εκείνος ξέρει».

Για τον χωρισμό τους, η Σοφία Βόσσου σχολίασε:

«Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ. Τα χρώματα της αγάπης μας μονάχα άλλαξαν, το ότι δεν μέναμε μαζί και δεν συνυπήρχαμε ερωτικά. Με τον Ανδρέα δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί, ανθρώπινα, σαν φίλοι και σαν οικογένεια. Με τον Ανδρέα είναι καρμικό το θέμα και ότι και να γίνει δεν μπορεί κανένας να μας χωρίσει. Ακόμη και να τσακωθούμε μετά από λίγο είναι σαν να μην έγινε. Ο ένας είναι πάντα δίπλα στον άλλο με αγάπη και ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ράμερ (Photos)

Πάνος Ιωαννίδης: Θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών

Μπρουκ Σιλντς – Κρίστοφερ Άτκινς: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της «Γαλάζιας Λίμνης» 42 χρόνια μετά την ταινία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:56